Πετυχημένη υποστήριξη οινοποιείων σε Ελλάδα & Κύπρο

Βιογραφικό

Η εταιρεία wine consulting ιδρύθηκε το 2010 από την γνωστή οινολόγο Άρτεμις Τουλάκη σε συνεργασία με μια επίλεκτη επιστημονική ομάδα.

Η πολυετής εμπειρία της οινολόγου σε πολλά οινοποιεία του ελλαδικού χώρου, η δημιουργία πολλών επώνυμων ελληνικών κρασιών, οι πολλές εθνικές και διεθνείς διακρίσεις στον χώρο, αποτελούν ένα σίγουρο και ασφαλές εφαλτήριο για κάθε μορφής συνεργασία.

Η wine consulting προσφέρει στο σύγχρονο οινοποιό ένα μεγάλο φάσμα υπεύθυνης επιστημονικής υποστήριξης που ξεκινάει από τον αμπελώνα και καταλήγει στο εμφιαλωμένο προϊόν.

Συγκεκριμένα η εταιρεία προσφέρει :

Παρακολούθηση του αμπελώνα κατά την περίοδο ωρίμανσης με επιτόπου επισκέψεις στον αμπελώνα , δειγματοληψίες και εργαστηριακές αναλύσεις προκειμένου να οριστεί η βέλτιστη ημερομηνία τρυγητού.

Παρακολούθηση όλης της οινοποιητικής διαδικασίας στους χώρους του οινοποιείου, η παροχή πλήρων οινοποιητικών πρωτοκόλλων σύμφωνα με τις πιο μοντέρνες οινοποιητικές πρακτικές και πάντα προσαρμοσμένες στις δυνατότητες του κάθε οινοποιού.

Εργαστηριακές αναλύσεις καθόλη την διάρκεια του τρυγητού για την σωστή παρακολούθηση , αλλά και πλήρες πακέτο αναλύσεων σε όλη την διάρκεια του χρόνου για την σωστή παρακολούθηση του οίνου , την βελτίωση του και την σωστή εξέλιξη του. Οι αναλύσεις πραγματοποιούνται στο σύγχρονο εργαστήριο μας στην Φλώρινα (αρ. αδείας: 3131/21-6-10 με την υποστήριξη του πιο σύγχρονου εργαστηριακού εξοπλισμού.

Δημιουργία χαρμανιών ,παρακολούθηση παλαίωσης των οίνων , έλεγχος εμφιάλωσης , έρευνα αγοράς για την χρήση οινολογικών υλικών αλλά λοιπών αναλώσιμων υλικών.

Διοικητική υποστήριξη σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις των οινοποιείων στην τήρηση βιβλίων παραγωγής , δηλώσεων συγκομιδής-παραγωγής-αποθεμάτων, δικαιολογητικών για την εξαγωγή οίνων καθώς και άλλων απαιτήσεων απέναντι σε δημόσιες υπηρεσίες .

Η εταιρεία αναλαμβάνει ακόμη συμβουλευτικό ρόλο στην δημιουργία ετικετών, τόσο στο εικαστικό όσο και στο νομοθετικό κομμάτι, καθώς και την συγγραφή δελτίων τύπου , εξειδικευμένων παρουσιάσεων.

Για τους εν δυνάμει οινοποιούς η εταιρεία αναλαμβάνει την σύνταξη μελέτης για την δημιουργία οινοποιητικής μονάδας , την έρευνα αγοράς για τον εξοπλισμό από ελληνικούς και διεθνείς οίκους με στόχο την δημιουργία σύγχρονης εργονομικά σχεδιασμένης οινοποιητικής μονάδας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

+30 6947 124947