Η wine consulting με το στελεχικό δυναμικό της προσφέρει στον γευσιγνώστη, στον φίλο του κρασιού, στον εστιάτορα,

στο επαγγελματία οινοποιό μια σειρά υπηρεσιών που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις του στο κρασί, στον επαγγελματικό χειρισμό του κρασιού, στην απόλαυσή του. Συγκεκριμένα:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ
Η σωστή αξιολόγηση ενός κρασιού είναι άμεσα συνδεδεμένη με την θερμοκρασία και τον τρόπο σερβιρίσματός του , με τον φαγητό που θα συνοδευτεί για να επιτευχθεί απόλυτη αρμονία γεύσεων και αρωμάτων, με την σωστή επιλογή της ποικιλίας αλλά και πλήθος παραμέτρων που θα αναδείξουν έναν οίνο και θα κάνουν τον οινόφιλο να το απολαύσει. Η wine consulting οργανώνει μαθήματα γευσιγνωσίας στο οινόφιλο κοινό για την σωστή διαχείριση του εμφιαλωμένου οίνου αλλά και για την γνωριμία με τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Κάθετες γευστικές δοκιμές καθώς και πλήθος άλλων events ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΝΩΝ
Η σωστή επαγγελματική παρουσίαση συμβάλει στην καλύτερη προώθηση του προϊόντος αλλά και στην καλύτερη αποδοχή του προϊόντος από το καταναλωτικό κοινό. Η wine consulting αναλαμβάνει την οργάνωση κάθετων γευστικών δοκιμών αλλά και άλλων επαγγελματικών παρουσιάσεων σε οινοποιούς που επιθυμούν να απευθυνθούν σε εξειδικευμένο ή μη καταναλωτικό κοινό.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ
Η καλή γνώση των οινοποιητικών εργασιών που πραγματοποιούνται σε μια οινοποιητική εγκατάσταση είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη ή την διατήρηση του οίνου. Η σωστή εκπαίδευση του προσωπικού αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την ομαλή λειτουργία ενός οινοποιείου. Η wine consulting αναλαμβάνει την σωστή εκπαίδευση του εργαζόμενου προσωπικού πάνω στις βασικές οινολογικές αρχές.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣ
Η χωρική οινοποίηση αποτελεί παραδοσιακή δραστηριότητα άρικτα συνδεδεμένη με την ιστορία μας. Η σωστή οινοποίηση όμως, η αποφυγή λανθασμένων χειρισμών αλλά και η καλή διατήρηση του οίνου θα βοηθήσει τον ερασιτέχνη οινοποιό στην αποφυγή άλλων των αρνητικών συνεπειών που έχει η μη σωστή οινοποίηση. Η wine consulting οργανώνει μαθήματα οινοποίησης σε ερασιτέχνες οινοποιούς που ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας

+30 6947 124947